Livsgleder "Joys of Life"

Alt som er feil med meg – og litt til!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Nett-haterne, nett-trollene og meg»

Kjære leser, følger og venn. Takk for at nettopp du stopper innom bloggen i dag. Bloggen min KleivenBlogg er større enn noengang tidligere, og med det kommer det i tillegg til mye støtte også hat fra enkelte. La meg utdype;

Dagens tekst handler nemlig om nett-troll.

Jeg burde sikkert  delt uten noen verbale ørefiker i dag. Sikkert noen verbale ballespark også, men energien min er der at jeg er så vanvittig full av energi og skaperlyst at jeg lar de litt kjipe tingene passere. La meg heller komme tilbake til disse for nå har jeg lyst til å skrive litt om reaksjoner fra seere av Svindeljegerne, og om hvorfor jeg alltid ender opp med kjeft for ting som er helt uvesentlig..

Det er nærmest overveldende hvor mange som har sagt at de liker de to første episodene av TV-serien, som vi har laget på Monster, og der jeg kjenner at stoltheten brer seg langt ut i armene så kan jeg med hånden på hjertet si at det er mye blod, svette og tårer bak innsatsen som dere ser på TV3 hver tirsdag 20.30.

Når det kommer til de få negative tilbakemeldingene jeg har fått så går det stort sett på hvordan jeg ser ut, eller hvilke klær jeg har på meg i de ulike episodene. Slik kritikk er lett å la passere……! Likevel føles den urettferdig.

Når jeg nå hamrer fingrene mot tastaturet denne gang så handler det om at jeg har lyst til å snu kritikken av de uvesentlige tingene til noe positivt. La meg begynne med hvordan jeg ser ut.

Ja! Jeg har som en 40 år gammel mann noen arr og skavanker etter livets mange eventyr. Jeg har et arr på nesen. Jeg har to fortenner som har fått mer juling enn de fleste tenner skal, og på toppen av alt så har jeg skjeve ører. Feil lengde på beina har jeg også.

Det er godt at enkelte vet å påpeke slikt. Inntil nylig var det nemlig en godt bevart hemmelighet;)

En skredder fant ut for noen år tilbake at det ene beinet mitt er litt lengre enn det andre ord. Sagt med andre ord så var det skredderen som målte beina mine og fant ut hva som var galt der lege-vitenskapen kom til kort. Snakker om skredder med evner for multi-tasking. «Du har kanskje mye smerter i rygg du» sa han. Skredderen hadde så sinnsykt rett, men tilbake til utseendet som irriterer enkelte. En TV-seer skrev følgende til meg på følgersiden min;

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Du fremstår som en glatt oppkomling av en usympatisk vestkantgutt. Jeg får mer sympati med svindleren enn med en klyse som deg».

En annen skrev følgende; «Jeg blir helt kvalm av de alt for små t-skjortene dine»

En tredje skrev rett og slett «Du kunne sikkert vært litt pen om ikke nesen din var så stor»

Hva svarer man på slikt egentlig?

Jeg kunne muligens gjort TV med pose på hodet, eller hatt et heldekkende hodeplagg. Jeg kunne sikkert dekket til armer og sånn også, men hva er poenget?

Da ville omverden ganske raskt funnet noe annet å klage på. Som eksempelvis klærne mine. De siste dagene har jeg fått mer enn femten mailer som omhandler hva jeg har på meg på TV, og der enkelte vil jåle meg opp så vil andre si at jeg med fordel kunne kledd meg mer folkelig og jordnært.

Ja, det kunne jeg sikkert gjort, men så var det dette med at jeg i rollen kun er meg selv da, og som meg selv er det mine klær som gjelder. Enten noen synes at t-skjorten er for liten eller for stor.

Som en voksen mann har jeg lært meg å kun fokusere på konstruktiv kritikk, men hvordan folk får seg til å hetse mennesker de ikke kjenner det forstå jeg ikke.

Feil bukser skal jeg også ha fra tid til annen. Nei, kjære godtfolk. Programmet Svindeljegerne handler ikke om å kle seg (selv om klærne mine sikkert kan gi både inspirasjon og irritasjon). Det handler om å te seg, og om å ta kampen for mannen i gata når han eller hun er lurt trill rundt av kyniske svindlere på jakt etter profitt.

Uansett, om vi kaller meldingene over for nett-troll eller netthat – dere skal få for engasjementet.

Kjære hatere,

Jeg beklager om jeg ikke lever opp til forventningene deres, og ikke alltid er like dugg frisk, eller kledd for anledningen. Jeg skal selvfølgelig  som Svindeljeger alltid ta meg godt ut underveis mens jeg utfører oppgaven. Jeg beklager at dere må lide dere gjennom både klesvalg, og poser under øynene i enkelte episoder.

En Svindeljeger skal ikke ha slikt.

Når det kommer til klær…så la meg dele noen ord.

I noen tilfeller velger jeg å røffe det opp med jeans og t-skjorte mens i andre tilfeller så blir det blazer eller dress. Enkelte ganger velger jeg også å børste støvet av en sliten gammel skinnjakke. Det er gøy med klær, og alt jeg har på i serien har jeg valgt selv. Jeg har kjøpt mesteparten selv også, og der enkelte mener at jeg er for «Stylet», så er ordene der jeg kommer fra «å kle på seg». Kle på seg det klarer jeg selv. Kle på meg det gjør jeg hver dag, og det vil jeg fortsette med enten jeg gjør TV, analyse eller blogger. Jeg liker å variere stilen min og jeg liker å overraske.

Det må være lov når man i løpet av en arbeidsdag kan ha flere klesskift.

Så håper jeg at både nett-troll og nett-hatere kan ha like mye glede av dagens ferske episode som jeg har. Selv med eller uten riktig eller feil utseende og klær.

Det handler om mannen i gata, og hans og hennes kamp mot de kriminelle tross alt.

Alt annet er bare fyll i TV-ruta, men for all del; Jeg regner med mailer om hvordan jeg så ut også i morgen.

God tv-kveld.

Stay safe godtfolk!