Livsgleder "Joys of Life"

Alle superhelter, og heltinner bærer maske! – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Jeg hopper i det som Clark Kent»

Kjære lesere, noen ganger overgår virkeligheten fantasien, og nå skal jeg gi dere et godt eksempel.

Sponset innlegg; I samarbeid med Interoptik

Sist uke fikk jeg en henvendelse fra mine gode venner i Interoptik som kunne fortelle at jeg var plukket ut til å gjøre en ny runde med ambassadørskap for brillekjeden med den oransje logoen. Enkelte av dere husker kanskje at jeg inngikk et samarbeid med  dem i fjor, og det rett etter at jeg innså at alderen at  hadde tatt et skikkelig jafs av det jeg alltid har sett som et skikkelig falkeblikk.

En risiko-analytiker kan ikke ta sjansen på å overse de små, men viktige detaljene. Svaret på svekket syn ble for meg briller til livets ulike roller.

Selv vi gutta må innse at briller må på plass før eller siden, og da er det bedre å hoppe i det som Clark Kent enn å krabbe rundt i blinde. La meg raskt og klarsynt spinne tilbake til ukens hendelse.

I god Interoptik stil var alt også denne gang lagt til rette for en dag langt unna de fleste av årets dager. I alle fall for en mann som til daglig bruker tiden på risiko, og økonomisk kriminalitet for kunder som foretrekker diskre omgivelser, og løsninger på problemer som ingen skal kjenne til. Denne uken var tilfellet helt motsatt.

Sammen med Janka Polliani, Marna Haugen Burøe og Vanessa Rudgjord var jeg gjennom en dagslang innføring i alt som gjelder på brille-fronten. Fra de små runde til de gode gamle gull brillene en super-gransker verdig.

Fra 20.mars til 8 april, vil  det være merkevaresalg med 50 % rabatt på et stort utvalg briller hos Interoptik. Min brilleside hos Interoptik med mine favoritter finner dere her.

Seminaret som fant sted på Cafe Christiania gav meg en god innføring i min nye brillegarderobe, og den fortalte meg også hvilke hensyn jeg med min ansiktsform skal ta ved kjøp av briller. I tillegg fikk jeg råd på hvilke briller som dette året er best egnet for jobb, fest og fritid. Alt takket være Interoptiks brillestylist som jeg også tidligere har fått gleden av å jobbe med ved tilsvarende anledninger.

For meg personlig er det at jeg slipper å tenke så mye ved brille kjøp den fremste grunnen til at jeg elsker å få råd av brille-stylisten. Alt blir så mye enklere når jeg som en mann på snart førti slipper å forstå trender, eller betydningen av de mange valgmulighetene som finnes på brillefronten.

Min personlige favoritt denne gang var gull-brillen fra Ray-ban til jobb som gav meg følelsen av det glade 80 tallet, samt Tom Ford brillen til fest. Begge finner du i min brille garderobe her. Brillemodel: Ray-Ban RX6389, veil.pris 1830,-

Etter at hun gjennom dialog med meg har valgt de brillene jeg bør ha, så får jeg ofte høre at jeg kler alle briller, men det er jo en bakenforliggende faktor. Som i risikoanalyse er analytikeren den avgjørende forskjellen, og der brille-stylisten gjennom analyse av mine ansiktstrekk finner de beste brillene for meg så unngår vi de største blemmene.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Resultatet er at jeg nå har seks nye par briller. To par til jobb, to til fest, og to til fritid. Om du skulle være i tvil om hvorfor du med svekket syn skal ha briller da må du huske følgende.

Alle superhelter bærer maske. Det gjelder hverdagshelter også!

Min favoritt til jobb; Brillemodel: Ray-Ban RX6389, veil.pris 1830,-

Min favoritt til fest; Brillemodell: Tom Ford FT5312, veil. pris: 3040,-

MIn favoritt til fritid; Oakley OX8077 veil.pris 1460,-

 

2017-03-13-interoptik-merkevaresalg-9481-3135446

2017-03-13-interoptik-merkevaresalg-112331-2594121

Fra 20.mars til 8 april, vil  det være merkevaresalg med 50 % rabatt på et stort utvalg briller hos Interoptik. Min brilleside hos Interoptik med mine favoritter finner dere her.

Bildene fra dagen er tatt av fotograf Thomas Lie Qvale.

Relatert

Share: