Livsgleder "Joys of Life"

Aleneferien sett i bakspeilet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

I dette sekund er jeg på vei nordover for å hente en liten hjerteknuser, og med det kan jeg dermed sette en strek over tidenes første gjennomførte aleneferie i huset mitt på Gran Canaria. Når sant skal sies var jeg ganske skeptisk til å være der disse ukene alene, men takket være gode venner og en god dose aktiviteter av det slaget som jeg elsker så ble ukene en perfekt kombinasjon av det å hvile ut, lande, reflektere over siste halvår og nyte sosialt kameratskap.

De siste ukene har jeg klatret  i fjellet, jeg har vært på havfiske, jeg har stått SUP, surfet, stått på rollerblades og svømt til den store gullmedaljen. Når kvelden har vært like rundt hjørnet så har jeg tatt en tur på gymmet, og dermed har det seg slik at jeg stolt kan si at den fysiske formen er bedre når jeg nærmer meg 40 enn den var da jeg rundet de første tretti. Det føles ganske så godt!

Når det gjelder tidlige morgener så er de alltid bedre på øya enn noe annet sted. Det er noe med å starte dagen i solen. Noe med å spise til du er skikkelig mett, og ladet til fysisk aktivitet. Dagen den starter for meg som regel på Maroa.

Sommeren har vært snill så langt..!

I tillegg til alt over har super-naboen David og jeg tatt noen viktig valg når det gjelder utvikling av eiendommen min under sydenhimmelen, og jeg har vært så heldig å ha fått tidenes best surprise besøk. Det siste kommer jeg aldri til glemme. Følelsen sitter fortsatt godt plantet i magen! Skal du bli kjent med meg på ekte – da må du treffe meg på øya. Aller helst med brett under beina.

Alene ferien ble alt annet enn alene og ensom, og slik har det seg altså at jeg igjen oppdager den lærdommen som jeg så ofte forsøker å minne meg selv om. «Det er sjelden at ting blir så ille som man tror». Over de siste ukene har jeg fått erfare hva det vil si å ha gode venner, og da mener jeg virkelig gode venner. Jeg har også fått erfare at livsmottoet mitt om aldri å gi opp, og da mener jeg uansett hva det dreier seg om stadig er like aktuelt. Jeg har som bonus fått en god dose energi som kommer godt med når høsten starter. Det blir både TV lansering med Tv3 og full fart på RIG fremover, og du skal ikke se bort fra at noe annet spennende kan dukke opp også.

Når jeg nå sitter på flyplassen i Las Palmas med snuten retning Oslo og skriver så skal jeg hjem og hente Jr hos moren. Jeg skal ha noen pappa-uker, og da er det godt å vite at inovasjonsfyrverkeriet Salvador Baille passer godt på huset mitt under sydensolen.

Det er også godt å vite at jeg har en spennende høst i vente. Den første datoen jeg virkelig  gleder meg til er den 3 august.

Neste stopp er Oslo og henting av lille-røver.

Vi sees snart godtfolk

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Denne ferien lærte jeg følgende:

  1. Gode venner er verdt sin vekt i gull
  2. Det er ikke lov å gi opp
  3. En overraskelse eller to er aldri å forakte
  4. En aktivitet av det fysiske slaget gjør hver dag til et skattekammer
  5. Noen mennesker er et skattekammer i seg selv.

Fortsatt god sommer godtfolk.

Her er noen bilder fra ferien min. Nabo-David har i sommer lært meg utrolig mye om havfiske med stang. En ny hobby er muligens på vei:)

Relatert

Share: