Livsgleder "Joys of Life"

10 ting jeg kaster i søpla den dagen jeg fyller 40 – The Modern Corporate

«Halvveis i livet men nesten helt i mål»

Det er fortsatt noen måneder igjen, men jeg har allerede begynt opprydningen fra de første 39 årene av mitt liv. Jeg snakker da selvfølgelig like mye om i klesskapet som livet generelt for om jeg skal være ærlig så har disse årene gitt like mye læring ved prøving og feiling som det har gitt suksess. Det har gitt mye glede, noen sorger og masse fremgang men totalt sett kan jeg ikke annet enn å smile over hvor langt man har kommet både mentalt, følelsesmessig og mer generelt på livets reise.

Da jeg rundet de første 39, så følte jeg meg tryggere på meg selv, og den jeg er enn jeg har gjort noen gang tidligere. Det blir spennende å se hvilken følelse det gir å runde 40.

Kanskje det å være halvveis i gjennomsnitlig levealder gir en følelse av å være gammel, veldig gammel! Nei, den følelsen jeg egentlig venter på er følelsen av å være voksen. Følelsen av å ha kommet i havn.

Når de 40 rundes så vet jeg garantert mye mer om hva slags bagasje jeg vil ha med meg videre på reisen. Jeg vet at det finnes mennesker i livet mitt som jeg ikke kan leve uten. Det finnes mennesker i livet mitt som jeg sikkert burde leve uten, og det finnes en masse spennende elementer i menneskene rundt meg som jeg ønsker å utforske videre.

Noe av det mest spennende jeg vet om er å få lære av flinke folk, og slik jeg tenker kan man lære av nærmest alle. Blant de som som lærer meg mest i løpet av en uke har jeg lyst til å trekke frem en veldig god venn som har lært meg at det gjelder å være tålmodig, som har lært meg at jeg ikke er alene om å ha dårlig samvittighet for alt og alle som jeg ikke rekker å se eller bruke tid med i løpet av en uke.

Jeg har som min venn alltid vært en av de som trikser og fikser for alle rundt meg og i jungelen av triksing, fiksing, vennskap og hendelser er det lett å gi bort så mye av seg selv at man både er tom og utslitt. Der er min venn og jeg veldig like, og kanskje er det nettopp derfor at vennskapet vårt har en dybde som jeg ikke finner i så mange andre av mine relasjoner. Kjære venn