Livsgleder "Joys of Life"

10 julegave tips til mannen som har alt

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Hvem sier at voksne menn kun vil ha sokker, snille barn og tøfler til jul»

«Jeg kunne løyet og sagt at jeg bare ønsker meg fred og ro, eller snille barn men jeg har noen ønsker om myke og harde pakker under julepalmen også. Mine juleønsker kan nok treffe for flere manne-menn der ute»

Kjære leser, utenfor vinduet blåser det hatter og her inne er det fyr på peisen. Her inne står maten på bordet, og kaffekoppen har fått påfyll et par ganger allerede. Espresso er min bensin sånn i hverdagen. I alle fall når dagene er mørke, og nettene er kalde. La oss spinne videre! Det er snart jul tross alt.

Jeg har nettopp småløpt fra analysehuset RIG , og ned til Albert Bistro på bygga for en rask lunsj og mens jeg løp sikksakk mellom sølepytter og sørpe så slo det meg. Jeg har helt glemt å telle dager til jul. Jeg har helt glemt å sjekke dager til avreise til Sydenøya  Gran Canaria også. Midt mellom alle gjøremålene har jeg ikke kunnet heve blikket, og se fremover. Jeg har ikke klart annet enn å ta en dag av gangen, men nå er ting i ferd med å roe seg litt. I alle fall til over nyttår.

La meg dele litt fra privaten;

Denne julen skal sønnen min være hos moren, og dermed rømmer jeg sørover til huset mitt i Spania så fort jeg får muligheten. Jeg rømmer for litt sol, surf og hygge med spanske venner under palmene, og når sant skal sies så trenger jeg all den tiden jeg trenger under solen for å nullstille et slitent Svindeljeger hode. Et Svindeljeger hode som har hatt et helt hinsides år, og det er ikke over enda. Fortsatt skal jeg levere både resultater som foredragsholder, blogger, og bedriftsleder. I tillegg skal jeg forsøke å lande et par nye prosjekter for neste år.

I et kreativt hode står ting aldri stille.

La meg utdype; Jeg har alltid med meg to perspektiver i hverdagen. Det langsiktige og det kortsiktige. Mens det kortsiktige alltid handler om hvor jeg er her og nå, så handler det langsiktige om å tegne en plan, og et mål for fremtiden. Fremtid er i mitt hode neste år, eller to tre år frem i tid. For neste år har vi allerede igangsatt diskusjoner om en eventuell ny runde av Svindeljegerne på Tv3. I tillegg har jeg lovet en samarbeidspartner å sette av tid til både foredrag for bedrifter og for privatpersoner som selv vil kjøpe billett i døra. Kombinasjonen av de to er spennende og gir mitt virke en ny dimensjon. Jeg har alltid hatt lyst til å lage et motivasjons-foredrag for andre mennesker med drømmer og ambisjoner.

Så kan det også hende at jeg topper neste år med et par overraskelser. Det ligger et par i løypa. Lover!

Om du som meg nettopp har innsett at julen snart er her, og du ikke vet hva du skal kjøpe til mannen som har alt så skal du få et par tips. Tips hører jo med her på KleivenBlogg i alle fall når viktige hendelser som jul finner sted.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0
 1. Klokke – det finnes ikke noe mer sexy enn en kul klokke – jeg kaller klokken det eneste smykket en gentleman bør bære
 2. Joggesko – aldri en unnskyldning til å bli på sofaen
 3. En moteriktig blazer – en god motvekt til dress og slips eller en gentlemans viktigste redskap på både fest, og i sosiale-lag
 4. Skinnjakke – alle menn kler en røff skinnjakke
 5. En klassisk kulepenn av det slaget som kan gå i arv – det å skrive med penn er så hot at det nærmest ikke går ann – jeg elsker retro
 6. En notatbok av det litt eksklusive slaget – aller helst med stiv perm, og masse plass til å skrible ned gode ideer
 7. Et par klassiske skinnsko til pent – mine favoritter til jobb for tiden kommer med myk joggesko såle
 8. Nytt treningstøy (hvorfor trener vi menn så ofte i det samme gamle – ting vi ikke ville gått i ellers)
 9. Hjemme-alarm med app til telefonen (Alle menn liker å føle seg litt James Bond)
 10. Høretelefoner (alle menn med respekt for seg selv burde høre musikk minst en time i døgnet – musikk er terapi de)
 11. En god bok (fordi smarte menn leser)
 12. Høyhalset genser, klassisk mote som slår i høst og vintermørket. Både i skinnjakken og blazeren.
 13. Teaterbilletter – kultiverte folk ser teater og opera.
 14. En massasje – vi menn har stive skuldre og vi kjøper nesten aldri slikt selv.
 15. Et abonnement på Newsweek (det gjelder å få med seg de viktige tingene som skjer i verden og aller helst på et annet språk, og skrevet med en penn som ikke er norsk.

Lykke til, og god førjulstid.

Kjære julenissen, jeg holder på å skrive ønskelisten min til jul, og mitt fremste juleønske i år får du her. Kjære nissen, du behøver ikke pakke den inn:)

skjermbilde-2017-12-07-kl-11-39-32-4583108

Stay safe!