14 Responses

 1. Kristoffer
  Kristoffer
  at · Reply

  Hei. Fin bloggpost. Hvor får du tak i FreeStyle Precision måleapparatet? Finner kun sticks’a på appotek1.

 2. Når vekten går feil vei! – fat2fit – Oppdatering – Verdtålese
  at ·

  […] fått mørkere utslag. Jeg leste en artikkel om optimal ketose. Noen har forsket seg frem til optimal fettforbrenning og at man da må ha et ketonnivå i blodet på 1,5 – 3 mmol/L. Vi har individuelle […]

 3. Kristine Kvale
  Kristine Kvale
  at · Reply

  Hei! Dette var en lærerik bloggpost! Jeg har trodd at jeg spiser strickt lav karbo. Ingen matvarer med mer enn 5g/100g. Målte ketoner i blodet nå, og kom på 0,5 Jeg opererer med 16 timers faste. Spiser kanskje ost, salami og salat til lunsj og kylling med blomkålmos til middag. Du skriver at meieriprodukter bør man være forsiktig med, altså ost. Men meierismør er greit? Skjønner ikke forskjellen? Har gått ned 12 kg, men stoppet opp. Har du lunsj middag forslag for at man skal komme/holde seg i ketose? Takk på forhånd

 4. Randi
  Randi
  at · Reply

  Flott og forståelig innlegg Hilja. Takk. Nå skjønner jeg hvorfor jeg enda ikke har kommet helt i ketose. Hodepinen er heldigvis borte nå da :)
  Klem

 5. HelenEk
  HelenEk
  at · Reply

  For meg har det fungert kjempegodt med moderat lavkarbo + periodisk faste + trening. Minus 15 kg på 9 mnd. Med andre ord – ikke veldig rask nedgang – men det har heller ikke vært målet. Men det må nevnes att periodisk faste har vært nøkkelen. (Spiser bare mellom 15:00 og leggetid)

 6. Kristian
  Kristian
  at · Reply

  Hei. Jeg kjøpte mitt apparat på nettet og målte nettopp til 0,4 mmol /L. Hv abetyr det ? Hva må jeg gjøre for å komme meg opp til optimal fettforbrenningsmodus som er 1,5 – 3,0 mmol/L ?

Leave a Reply