12 Responses

 1. Hanna
  Hanna
  at · Reply

  Hei!

  Hvordan fungerer fibromyalgi-testen? Med triggerpunktene. Hva skal være, er i så fall reaksjon/utslag med eller på disse punktene?

  MVh

  Hanna

 2. fetish cam
  at · Reply

  Thanks for some other informative blog. Where else could I get that type of information written in such a
  perfect manner? I have a challenge that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such information.

 3. Pernille
  Pernille
  at · Reply

  Så flott at noen legger ut informasjon om dette! Jeg har faktisk gått til mange forskjellige leger over flere år for å finne ut av hvorfor jeg er så mye sliten og har så mye vondt i kroppen som det jeg har, men hvorfor er det ingen som sjekker disse punktene? De finner jo ikke ut av noen ting. Sjekket det selv, og det var lite som ikke gjorde utslag hos meg!
  Mvh Pernille

 4. Hva er Fibromyalgi og dets symptomer ?
  at ·

  Dette innlegg har blitt linket til herfra:
  […] Et klassisk kjennetegn på fibromyalgi er at et relativt lett trykk på bestemte punkter på kroppen kjennes smertefullt. Det er fordi de med fibromyalgi har nedsatt smerteterskel. Friske personer kan også ha vonde tenderpunkter men de er som regel langt færre og mindre smertefulle. Minst 11 av 18 definerte tenderpunkter  skal være smertefulle ved trykk svakere enn 4 kg (så negl blir hvit). Men det er ikke alltid slik at det er så mange som 11 positive punkter hos en pasient. Man kan da stille diagnosen ut fra sykehistorien forøvrig. Har du muligens fibromyalgi uten å ha fått diagnosen ennå? Sjekk dine tenderpunkter her. […]

 5. silje
  silje
  at · Reply

  Hei:) har gruelig vondt på halsmusklaturen, ser de punktene er merket av og.. Hvordan føles det når du har vondt der? syns det er skummelt :/

 6. jenny
  jenny
  at · Reply

  er det kun disse punktene på bilde som er typiske? ellers stemmer resten av symtomene eg har lest om. migrene tretthet muskel og skjelettsmerter, smertene flytter seg mye, så blir ikkje helt trodd av legen. men har både forebyggende og akutt migrenemed.

 7. Kristine
  Kristine
  at · Reply

  Hei.
  Har lest litt om dette og lurer på om jeg kan være i katogorien, men hvordan går jeg frem med det..?? Føler ikke for og ta en legetime å si ; «Hei du. Jeg trur jeg har fått fm. Kan du sjekke dette?? » Så det jeg lurer på er : Hvordan skal jeg få startet «prosessen»

Leave a Reply