6 Responses

 1. Hanna
  Hanna
  May 31, 2013 at 23:21 · Reply

  Hei!

  Hvordan fungerer fibromyalgi-testen? Med triggerpunktene. Hva skal være, er i så fall reaksjon/utslag med eller på disse punktene?

  MVh

  Hanna

 2. fetish cam
  July 9, 2013 at 18:31 · Reply

  Thanks for some other informative blog. Where else could I get that type of information written in such a
  perfect manner? I have a challenge that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such information.

 3. Pernille
  Pernille
  July 22, 2013 at 00:35 · Reply

  Så flott at noen legger ut informasjon om dette! Jeg har faktisk gått til mange forskjellige leger over flere år for å finne ut av hvorfor jeg er så mye sliten og har så mye vondt i kroppen som det jeg har, men hvorfor er det ingen som sjekker disse punktene? De finner jo ikke ut av noen ting. Sjekket det selv, og det var lite som ikke gjorde utslag hos meg!
  Mvh Pernille

 4. Hva er Fibromyalgi og dets symptomer ?
  September 14, 2013 at 22:12 ·

  Dette innlegg har blitt linket til herfra:
  [...] Et klassisk kjennetegn på fibromyalgi er at et relativt lett trykk på bestemte punkter på kroppen kjennes smertefullt. Det er fordi de med fibromyalgi har nedsatt smerteterskel. Friske personer kan også ha vonde tenderpunkter men de er som regel langt færre og mindre smertefulle. Minst 11 av 18 definerte tenderpunkter  skal være smertefulle ved trykk svakere enn 4 kg (så negl blir hvit). Men det er ikke alltid slik at det er så mange som 11 positive punkter hos en pasient. Man kan da stille diagnosen ut fra sykehistorien forøvrig. Har du muligens fibromyalgi uten å ha fått diagnosen ennå? Sjekk dine tenderpunkter her. [...]

Leave a Reply