6 Responses

 1. Kari Gundersen
  Kari Gundersen
  at · Reply

  Hei!
  Fant fram til bloggen din idag, da jeg søkte etter stoff om fibromyalgi. Ble sittende og lese gjennom alt om fibromyalgien. Veldig mye nyttig og du har gjort en kjempejobb som har samlet inn all den informasjonen.

  Det var bare en ting jeg tenkte jeg skulle si i fra om. Det står at man ikke kan få Cymbalta på blå resept. Jeg gjør det. Måtte søke Helfo om å få det godkjent og fikk det godkjent med en gang.

  Ang Lyrica, så testet jeg først Neurotin og så Lyrica. Måtte først teste Lyrica i en måned og så måtte legen søke om jeg kunne få det på blå resept. Fikk så avslag fra Helfo, med begrunnelse at en revmatolog måtte søke om blå resept. Da jeg etter langt om lenge fikk time hos revmatolog og han søkte, så fikk jeg raskt ett positivt svar. Dessverre ga Lyricaen meg store bivirkninger etter hvert, så jeg måtte slutte med det.

  Mvh
  Kari Gundersen

 2. gmail hack
  gmail hack
  at · Reply

  good post i liked it..

 3. abercrombie
  abercrombie
  at · Reply

  hello article, It was helpful.

 4. lvbagsdiscountjp
  lvbagsdiscountjp
  at · Reply

  hello,that’s a nice post.

 5. Ann Margreth
  Ann Margreth
  at · Reply

  Det er mange som har stor glede av behandlingsformen refleksologi. Vi brukbar Prøv gjerne Kloster sin fibromyalgi-te hvis den finnest enda, kjøpest på helsekostbutikker. Salus har en brennenesle juise som er utrensande for dei med revmatisme.Brennesle er velkjent innen folkemedisinen for sine gunstige innholdsstoffer. Den er spesielt rik på mineraler, særlig jern og silisium. Brennesle inneholder også mange verdifulle flavonoider, som virker antioksiderende. Brennesle er kjent for å være både blodrensende og bloddannende, i tillegg til å virke vanndrivende og stimulerende for fordøyelsen. Mange bruker brenneslesaft som styrkemiddel om våren. http://www.refleksologforeningen.no/hvaerrefleksologi

Leave a Reply